Vecka 35.

Hej!

Den är veckan har vi fortsatt att arbeta med att repetera mattematiken och vi försöker komma igång med läsning varje dag och vi skriver också varje dag. I NO så jobbar vi med sveriges vanligaste träd, vi tittar på film och skriver och ritar om olika träd. dessa första veckor arbetar vi oxås intensivt med värdegrund. Hur vi är i skolan ute och innne i klassrummet. Vi har klassregler och vi jobbar sen tidigare med Bråka Smartare.

Nästa vecka så ska alla klasserna ta gruppfoto och egen bild. Det är dags för skolkort. 

Klass 2A  Elins grupp  – Torsdag den 7/9 kl. 9:00

Klass  2B Marias grupp  –  Fredag den 8/9 kl. 8:00

Klass  2C Maries grupp  – Torsdag den 7/9 kl. 12:00

Det är även fotografering för de olika råden – ALLA RÅD TAR KORT PÅ FREDAGEN utom Miljörådet som tar på onsdag den 6/9. Vi har koll på de olika representanterna i skolan den veckan. Ditt barn vet om de är representant i något råd.

Maria F ska vara sjukskriven under en tid då hon ska operera handen. I hennes klass kommmer vikarien Amarella att arbeta Marias tider.  Elin och Marie stättar upp. Berörda vårdnadshavare i klass 2 B har idag fått ed ett brev hem från Maria.

 

Vi önskar er en  Trevlig Helg!      Elin Marie och Maria

 

PS.Glöm inte att lämna in lappen om föräldramötet!

Lämna en kommentar