Information om frånvaro till Vårdnadshavare.

Från och med den 1 oktober…

kommer Stocksätterskolan börja registrera frånvaroanmälningar i Haldor för eleverna på skolan under skoldagen. Det betyder att du som vårdnadshavare registrerar frånvaro i Haldor appen. Vi har blivit utvalda som en av de skolor som ska testa detta nya sätt i kommunen. Detta kommer ske under hösten och utvärderas vid terminens slut.

OBS! OBS! OBS! OBS!

Vi vill förtydliga att Haldor endast används för att anmäla frånvaro och närvaro i skolan och detta gäller inte fritidsplaceringen.  Om du har ditt barn på fritids efter skolan och på  morgonen så är det fortfarande Edlevo appen för att anmäla tider ditt barn är placerat i omsorg samt om det är frånvarande.

Det betyder alltså för er som har omsorg på fritids ska anmäla i två appar.

Här på länken nedan kan du läsa hur du ska gå tillväga när du laddar ner apparna till din telefon. 

Info vh frånvarorapportering

Vi tackar er för er förståelse och samarbete när det gäller att hantera era barns närvaro på både skolan och fritids. Om ni har några ytterligare frågor eller behöver hjälp med användningen av Haldor eller Edlevo, tveka inte att vända er till oss mentorer. 

 

Lämna en kommentar