Vecka 41

Hej

Angående Gympakidz!

På fredagar har intergrations pedagog Emma Gustavsson gympa kids för våra tvåor emellan kl 14-15.

Gympakidz är en fritidsaktivitet så du som vårdnadshavare har ansvar för ditt barn när det går dit och hem till och från Gympakids.

Går ditt barn på fritids, alltså har placeringstid på fredagar så ser fritids till att ditt barn kommer till aktiviteten kl 14 samt kommer tillbaka till fritids efter aktiviteten.  Är ditt barn ledigt, alltså ingen placeringstid på fritids eller inskriven på fritids ska barnet gå hem emellan skolans slut och aktivitetens början.

Emma finns på plats utanför gymnastiksalen på fredagar från ca 13.00 gå till henne och gör upp med hur du vill att det ska vara för ditt barn när det inte har placeringstid på fritids.

 

Klass 2A har inte fått någon läxa denna vecka då fröken var hos doktorn i onsdags. Nya tag med läxan nästa vecka

I går så vaccinerades de flesta elever i årskurs 2. De var jätteduktiga och modiga hos skolsyster Lisa. Efteråt tog vi det lugnt i klassrummet med  lite måla och film. Vi mentorer tycker att det gick jättebra med sprutan. Vi har haft en mycket bra vecka.

 

Kommande aktiviteter i skolan

Vecka 43

Skolan har öppet hus 17:30 – 19:00.  Inbjudan kommer här på bloggen. Elever kommer till skolan med  vårdndshavares sällskap.

Vecka 44

November lov – skolan stängd. Meddela fritids ditt bans placeringstider.

Vecka 45  och vecka 46

Simskola varje dag måndag till fredag på fm.  Vi åker buss fram och tillbaka.  Information kommer hem och här på bloggen.

 

Trevlig helg!

Elin , Marie och Maria

 

 

Lämna en kommentar