Sista veckan

På tisdag kommer det vara idrott som vanligt i idrottssalen. Eleverna ska vara ombytta och ha handduk för att kunna duscha efter idrotten. Anell kommer vara vikarie för Gabi.

Torsdagen den 21 december är det avslutning av höstterminen och eleverna går sedan på jullov. Som traditionen är, genomförs julavslutningen i Adventskyrkan med skolans julspel. Vi kommer som vanligt att gå dit tillsammans i ett fackeltåg. Skoldagen slutar tidigare än en vanlig skoldag, ca 10:00 och eleverna får då ta ut komptid för öppet hus som vi hade i oktober. Föräldrar hämtar sina barn på skolan.

Det är inte bara en fin tradition, det är också en viktig och obligatorisk del av skolans SO-undervisning. Det är obligatorisk närvaro för alla elever. Om det finns en anledning till att du som vårdnadshavare anser att ditt barn inte ska vara med i kyrkan, ska du/ni kontakta mentor senast den 15 december. Efter samtal med mentor kommer i så fall alternativ avslutning erbjudas på skolan.

Vi önskar er en trevlig tredje advent.

Marie, Maria och Elin.

 

Lämna en kommentar