Fredag vecka 11

Hej

Denna vecka har alla tre klasser varit i väg till Bergööska huset. Det har varit mycket trevligt. Vi blev guidade av Eva-Lothe som berättade om husets historia och familjen som ägde det. På sommaren är Bergöös öppet för allmänheten och man kan gå dit och titta. På väggarna finns målningar av Carl Larsson, en av Sveriges största konstnärer.

På torsdag 21/3 kl 17:30 till 19:00 är det öppet hus på skolan. Det är obligatorisk närvaro för eleverna. Denna tid kompas ut på skolavslutningen den  11/6 då eleverna slutar tidigare. Denna gång kommer vi i klassrummen visa vad eleverna jobbar med. Femmorna kommer sälja fika i matsalen.

Nästa vecka ska läxan lämnas tillbaka, som vanligt, men vi kommer inte ge ut någon ny eftersom det veckan efter är lov. Men vi kommer skicka med något läsbingo och någon påsklovsinspirerad uppgift.

Trevlig helg.

 

Lämna en kommentar