Er nya lärare!

Till alla barn och föräldrar i årskurs 1.

Jag tänkte att ni kanske är lite nyfikna på mig som kommer vara ny för er i höst så här kommer det en liten presentation.

Jag heter Elin Axeliusson och är lärare på Stocksätterskolan. Jag har arbetat här som lärare sen 2011 och har sen 1999 arbetat på skolan på fritids. Jag har under 7 år varit på lågstadiet och i våras så släppte jag en årskurs 3. Nu är det dags för mig att börja om med en årskurs 1 och det ska bli så kul och spännande att tillsammans med Marie och Maria få ta emot denna blivande årskurs 1. Vi kommer tillsammans vara nära varandra på ängen och ha ett nära samarbete kring alla elever i årskurs 1.

Värdegrund är viktigt för mig och jag sitter med i skolans trygghetsgrupp, trygghetsgruppen arbetar för elevernas trygghet och lärandemiljö. Jag jobbar aktivt i klassrummet med trygghet och det är viktigt för mig att alla barn känner glädje och gemenskap och att de känner en tillhörighet i skolan. Svenska är ett ämne som jag brinner för och litteraturen och högläsningen är en del som jag prioriterar i klassrummet. Det finns många ämnen som är roliga och tillsammans ska vi nu när vi blir årskurs ettor upptäcks dem tillsammans.

Jag kommer från en stor familj och har många syskon och syskon barn. Jag lever själv och bor här i Hallsberg. Jag tycker om musik och teater , läser och umgås med min familj och mina vänner på fritiden. Matlagning och trädgårdspyssel får även plats när skolan är slut. Vintertid så kallbadar jag och då gärna i isvak men jag älskar också havet och sommarens bad. 🥶😍

Jag ser fram emot att träffa er och lära känna er. Vid ses vid skolstarten 😀❤️

Vänliga Hälsningar

Elin Axeliusson

Lämna en kommentar