Inför Skolavslutingen!

Hej

I morgon tisdag är det den sista vanliga ovanliga skoldagen innan skolavslutningen.

Det bra att ha med sig en extra påse eller väska då eleverna ska ta med saker som de gjort i skolan hem samt att alla extra kläder och skor.

I morgon kommer vi städa och äta glass och öva inför skolavslutningen.  Ni kommer att få med ett informationsbrev hem om skolstarten, höstens organisation och lite om sommarfritids från skolans ledning.

Skolavslutningen 

Vi samlas alla i våra klassrum kl 08:00.  Tillsammans med oss lärare går vi sen tillsammans till hembygdsgården där vi firar skolavslutning. Tänk på att det är elevernas avslutning och att ni ställer er bakom alla barn när ni kommer som publik. 

Cirka kl 9:30 är det slut och då får de elever som slutar gå med förälder hem. Vi lärare tar med de elever tillbaka till skolan som anmält att de ska äta lunch på skolan eller vara på fritids.

Till skolstart den 17/8 ses vi sen i våra nya klassrum på Eken. Det kommer att komma mer information här på vår sida och på Stocksätterskolan.se 

Vi lärare, Elin Maria & Marie vill tacka er föräldrar för ett bra samarbete under läsåret och vi ser fram emot höstens skolstart och årskurs 2 tillsammans med er och era barn.

Hoppas ni alla får ett härligt sommarlov  och en trevlig sommar! 

Elin Marie och Maria!

 

 

2 svar på ”Inför Skolavslutingen!”

 1. När är tanken att det börjar på hembygdsgården? Eller ska föräldrarna också samlas i klassrummet och gå med barnen. Känns lite oklart hur det är tänkt.

  Svara
  • Hej

   Det börjar ca 8.45 i hembygdsgården man kan vara med i klassrummet om man vill.. det brukar vara lite olika. Skolan ställer upp sig och tågar tillsammans till hembygdsgården och det brukar vara många föräldrar på plats då när vi kommer dit.

   Svara

Lämna en kommentar