Vecka 33

Vi har haft en härlig skolstart!

Det har varit jätte kul och träffa alla elever igen efter sommarlovet och våra skoldagar den här veckan har bara runnit iväg. vi har haft det så mysigt i våra nya klassrum på Eken och eleverna trivs.

Vi har gjort namnskyltar och fått nya böcker.  Eleverna har börjat flytta in i sina bänkar. Om man vill lägga in bänkpapper i sin bänk så får köpa och ta med det.  Det är valfritt och vi hjälper dem med det här i skolan.

Första skoldagen hade vi skolstart i Hembygdsgården med uppträdande och glass och efter lunch gick alla tvåor iväg till parken och lekte tillsammans. I dag fredag har vi skrivit skoldag bok och jobbat med mystiska bilder på matematiken.

Idag har Marie och Maria skickat hem klassen schema och ett papper där ni fyller i era barns kontaktuppgifter. Elins klass får det med sig hem på måndag. Lämna tillbaka lappen till skolan när ni fyllt i den.

Tänk på att namna alla kläder och skor som ni tar med till era barn.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Marie Maria & Elin

 

Lämna en kommentar