Skoljogg 14/9

Nu på torsdag är det skoljogg. Eleverna får gärna komma i idrottskläder redan på morgonen.

         

Vi på Stocksätterskolan är med och firar Sveriges största rörelsefest för barn och unga som arrangeras varje höst i skolorna runt om i landet.       

Vi gör som närmare en halv miljon unga varje år – deltar i Skoljoggen! 

Den officiella Skoljoggen – dagen då de allra flesta skolorna arrangerar Skoljoggen är den torsdag 14 september 2023. Vi startar uppvärmningen 9.15 och därefter släpps alla klasser iväg i motionsslingan som är 2.5km lång. Startordningen är efter ålder – de äldsta barn startar först. Vi springer och samlar varv under 1 timmes tid, var och en efter bästa förmåga. Barnen får gärna komma i sportkläder till skolan den dagen. Möjlighet till dusch finns så klart efteråt. Diplom tilldelas alla. 

 

 

Lämna en kommentar