Inför vecka 49

Hej alla föräldrar och barn! 

Vintern har kommit och den kom rejält med massor med snö och kyla.  Kommande vecka tänkte vi redan på måndag innan snön försvinner åka pulka efter lunch.  Alla i klass 2 går till Wernes backe och åker pulka tillsammans.  De som har och kan ska ta med sig pulka och hjälm.  Viktigt att att ha rejält med kläder, mjka kläder under och overall, termobyxor och jacka. Ta gärna med extra vantar då de blir blöta snabbt. 

Denna vecka så är det ingen idrott inne i gymnastiksalen på tisdagen. Salen ska lagas så idrott sker i klassrummet.  torsdagens idrott körs som vanligt så då ska ombyte med till skolan.  

Idag har vi pratat om och läst en text om Advent.  Vid sidan av alla olika skolämnen kommer vi stanna upp och jobba lite med vårt traditionella firande kring julen samt hur man firar jul i olika kulturer och hur man firade jul förr kommande veckor. 

Skolans ledningsgrupp vill informera om föräldrastöd via kommunens föräldrateam. Där kan du via telefon få stöd och hjälp. Telefontider och mer information hittar du här :  Föräldrastöd

Håll utkik i elevernas väska…det kommer att komma hem lappar som rör skolans avslutning…Vi informerar även här på bloggen. 

 

 Trevlig Helg!

Lämna en kommentar