Vecka 14

Hej

Hoppas ni alla har haft ett skönt påsklov. Vi är igång igen och vi fick nog alla en liten chock på vädret och att vintern kom. Det är då viktigt att se till att era barn har kläder så de kan vara ute på rasterna. Vi går alltid ut på första rasten och även efter lunch. De är många av våra elever som går på fritids och de har också en stund de är ute på eftermiddagen. Vi kommer att smyga igång med läxorna igen. Vi gör lite olika i de tre olika klasserna så titta noga i ditt barns läxmapp om vad som gäller för läxan när den kommer hem.

Fastemånaden Ramadan går mot sitt slut och högtiden Eid firas onsdag den 10/4 – Fredag 12/4. Ska ditt barn vara ledigt för att fira Eid behöver du fylla i en ledighetsansökan.  Här kan du ladda ner en ansöka och fylla. Ledighetsansökan för elev.  Lämna in din ansökan snarast till mentor som lämnar till rektor. Lämnas inte ledighetsansökan så blir det ogiltig frånvaro.

Hoppas ni alla får en bra vecka!

Väl mött!

Elin Marie och Maria!

 

Lämna en kommentar